Inredning till bra pris

shutterstock_174065672

Många gillar att pyssla i sitt hem, att få inreda om och om igen. Men det kan vara en ganska kostsam hobby, inredningsdetaljer blir allt dyrare. Hur kan man göra för att få ned priset på sitt shoppande?

Hitta kuponger

Om du gillar att köpa inredning från butiker som Lagerhaus eller andra storbutiker, finns det kuponger att handla med på nätet. Genom att nyttja kuponger varje gång du beställer från nätet kan du få gratis frakt, pengar tillbaka när du handlar för en viss summa, eller procentrabatt på vissa varor eller hela sortimentet. Det är som om det alltid vore reatider!

För att slippa impulsköp är det bättre att först lista ut vad man vill ha och sedan leta passande rabatter än att leta rabatter och sedan försöka hitta ett sätt att utnyttja dem. Annars är det lätt att man köper massvis med saker man inte vill ha.

Köpa begagnat

Tradera eller olika säljgrupper på Facebook kan vara en riktig guldgruva med bra saker! Folk som blivit less på sin designerlampa eller förra årets storsäljande inredningstrend, säljer nu iväg det för en smärre kostnad för att kunna köpa nytt. Om du håller dig ajour på denna typ av sidor kan du göra riktiga fynd.

Är du typen som gillar att göra om och fräscha upp saker för att använda i din inredning är det ännu roligare. Du kan få saker superbilligt, till och med gratis, för att andra ser inte potentialen som du gör. Genom att tvätta, laga, måla och pyssla med kan en rak och tråkig lampfot bli ett mästerverk!