Köp nya bastutillbehör till bastun

Att basta är bra för hela kroppen. Det ska vara en stund för att koppla av och njuta. Hälsofördelarna är många. Likaså kan en bastu vara rolig att inreda. En bastu kan du inreda på alla möjliga sätt, dessutom är det väldigt roligt att hitta nya tillbehör till bastun för att sätta din personliga prägel.

Hälsofördelar med bastu

Om du bastar ofta är det bara att gratulera, det är möjligt att din hälsa är bättre än hos någon som inte bastar. Faktiskt visar forskning att bastubad innebär en minskad risk bland annat för hjärt- och kärlsjukdomar samt demens. För att inte nämna att det även minskar ångest och värk. Genom att basta två gånger i veckan kan dessa hälsofördelar visa sig, och ökar chanserna ännu mer om du bastar minst fyra gånger i veckan.

Olika sätt att inreda bastun

Fastän det är svårt att tro så finns det otroligt mycket tillbehör till bastun. Ingen bastu behöver vara den andra lik. Dock finns det olika bastutrender för dig som gillar att följa trender. Just nu är det trendigt att inreda i stenmaterial så varför inte testa på detta. Online finns det en hel del tillbehör, klicka er vidare här. Det finns allt från olika bastuhinkar, bastutomtar, fontäner, dryckeskylare till olika bastukuddar.